ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ


Hotel Nereides kokkinokastro beach

Παραλίες

Η Αλόννησος είναι γνωστή για τα νερά της, με τις τυρκουάζ αποχρώσεις. Ο Άγιος Δημήτριος, ο Λεφτός Γιαλός, το Κοκκινόκαστρο, ο Μεγάλος Μουρτιάς, η Μηλιά και η Χρυσή Μηλιά είναι μερικές από τις πιο οργανωμένες παραλίες του νησιού.

Ρωτήστε μας για να σας καθοδηγήσουμε στην ιδανική παραλία ανάλογα με τον καιρό ή τις διαθέσεις σας. Παρέχεται λεπτομερής χάρτης.

Hotel Nereides Suites Trekking in Alonissos
Hotel Nereides Scuba Diving

Δραστηριότητες

Πεζοπορία

Ο πιο συναρπαστικός τρόπος για να γνωρίσετε την Αλόννησο είναι η πεζοπορία.

Mονοπάτια

Ακολουθήστε το μονοπάτι από το ξενοδοχείο μας προς την Παλιά πόλη της Αλοννήσου και απολαύστε τη μαγευτική θέα του νησιού.(διάρκεια διαδρομής 25΄ σε χωματόδρομο και μονοπάτι).
Πάρτε τον δρόμο που περνά μπροστά από το ξενοδοχείο και περπατήστε κάτω από την σκιά των πεύκων.Μετά από 30 λεπτά περπάτημα θα ανταμειφθείτε κάνοντας μια δροσιστική βουτιά στο Μεγάλο Μουρτιά ή στο Βύθισμα ή στην παραλία της Μαρπούντας. Τα πεντακάθαρα νερά και το γοητευτικό περιβάλλον θα σας εντυπωσιάσουν.
Μέσα σε 7 λεπτά θα βρεθείτε στην καρδιά του λιμανιού κατεβαίνοντας τα σκαλιά και ακολουθώντας το μονοπάτι που περνά μέσα από τον οικισμό της Αλοννήσου.

Περισσότερα δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα προβολής του Δήμου Αλοννήσου

Kαταδύσεις

Το νησί μας προσφέρεται για καταδύσεις,για οργανωμένες εκδρομές και αξέχαστες βόλτες με βαρκάκια που μπορείτε να νοικιάσετε εσείς οι ίδιοι! Ρωτήστε μας και θα σας δώσουμε όποια πληροφορία χρειάζεστε!!!!

Περισσότερα δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα προβολής του Δήμου Αλοννήσου

Ζώνη NATURA

Στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Αλοννήσου βρίσκει καταφύγιο
το προστατευόμενο είδος της Μεσογειακή φώκιας Monachus monachus.

Η Αλόννησος βρίσκεται στο πρώτο προστατευόμενο θαλάσσιο πάρκο της Ελλάδας από το 1992

Δείτε τον τιμοκατάλογο μας
ή προχωρήστε στην κράτηση του studio ή της suite που επιθυμείτε.